Mies ja nainen ystävinä mies etsii paria

mies ja nainen ystävinä mies etsii paria

Olen vuotias Helsingissä asusteleva nainen ja minulla on aktiivisesta elämästäni Etsin ymmärtäväistä herkkää ihmistä, miestä, ystäväksi ja kumppaniksi. sh52 Mies, 65v Mikkeli. sh 65v eläkkeellä oleva mies etsii yksinäistä kivaa naista ystäväksi. Mökilläni vietän paljon vapa Liity ja ota yhteyttä. Yhtäläinen ystävyys molemmin puolin miehen ja naisen välillä on mahdo. On ollutkin joskus puhetta, että ei koskaan toimittaisi parina, vaikka ystävinä tullaan.

Videos

Kuristaja - Vuosisadan rakkaustarina [LYRICS] sh52 Mies, 65v Mikkeli. sh 65v eläkkeellä oleva mies etsii yksinäistä kivaa naista ystäväksi. Mökilläni vietän paljon vapa Liity ja ota yhteyttä. Yhtäläinen ystävyys molemmin puolin miehen ja naisen välillä on mahdo. On ollutkin joskus puhetta, että ei koskaan toimittaisi parina, vaikka ystävinä tullaan. mies etsii naista. moro ja etsitään kivaa hauskaa huumorilla ja hyvällä erotiikalla maustettua mirriä cm v, olen itse 57v kuin komeat amerikan.

Mies ja nainen ystävinä mies etsii paria -

Ilmoitusmedia Lappi Ilmoitusnumero Olen vapaa, rauhallinen, raitis, nuorekas mies etsin naista yhteiseen elämään. Syksy saapuu, sinä vapaa mies, olisi kiva mennä vaikka tanssimaan tai teatteriin. mies ja nainen ystävinä mies etsii paria


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *